CrazySlagelse.dk har nu fået sit egen fanpage på Facebook. Klik ind her, og meld dig ind med det samme.

 så er der video på pisset 
Så er der også kommet video online på siden. Da vi har et ret omfattende videoarkiv fra de seneste år, så vil der med tiden komme meget mere online. Alle film online er sorteret efter hvornår de er filmet, og ikke efter hvornår de er lagt online. Det vil med andre ord sige, at hvis der kommer ældre film online, så skal man søge tilbage i arkivet. Der arbejdes på en bedre metode, men indtil da virker dette her fint.

Menuen i toppen kan ikke overlappe de øverste videoer på hver side. Det er vi opmærksom på.

Juli 2011: Google Video er ved lave radikale ændringer, derfor må det forventes at videofunktionen her på sitet, stopper med at virke. Hvis det er tilfældet, vil vi overveje, om vi skal lave en opdatering, og i stedet benytte YouTube. Vi afventer, og ser hvad der sker ...
Klik her for højere opløsning og download »

Så er der mere tamtam i London-teltet til Slagelse Open Air.
Klik her for højere opløsning og download »

London-teltet fra Knivholt havde fundet vej til Slagelse Open Air. Se et telt, det er alt hvad man skal bruge for at have en god fest. Ja, og så selvfølgelig en masse kolde fadøl.
Klik her for højere opløsning og download »

En for fed Nik og Jay-kompot til Slagelse Open Air 2007. Massere af god lyd, og hvor bliver det livealbum med Nik og Jay dog af? De er lige pt et af Danmarks hotteste livebands. Gå ikke glip af dem. Der er både rap indover Faithless - Insomnia, Fedde Le Grand - Put Your Hands Up For Detroit og The Prodigy - Smack My Bitch Up. Enjoy!
Klik her for højere opløsning og download »

Nik og Jay byder velkommen til Slagelse Open Air 2007. En kanon havefest, som desværre endte med at blive en våd fornøjelse. Men Nik og Jay er tæskefede live, hvornår kommer deres livealbum?
Klik her for højere opløsning og download »

Thomas Bjørn har ikke levet forgæves. Kok forsøger at slå alle rekorder, og svinger igennem med køllen til den Sankthansaften hos Nordskov.
Klik her for højere opløsning og download »

Til kombineret Sankthansfest og Golfaften hos Nordskov. Hanse prøver sig af, som en anden Tiger Woods. Det kræver opvarmning.

Til side 2 »
Her var engang reklamer


© 2000 og mange år frem crazyslagelse.dk