CrazySlagelse.dk har nu fået sit egen fanpage på Facebook. Klik ind her, og meld dig ind med det samme.

Kære venner og faste besøgende. Som I nok har bemærket, så har der over et på måneder nu været knas med koden og databasen her på sitet. Det er en udløber af vores over tyve år gamle kode er rendt i nyeste opdatering til php-sproget, som vores webhotel benytter. Tiden er ikke lige til at få det fixet og ChatGPT er forsøgt, men det er også tidskrævende, at holde den i hånden hele vejen. Forhåbentligt er der liv i alle billederne og gæstebogen i løbet af 2023 igen. Er du skarp til php og loop-koder og hvad der ellers bruges til at vise billederne, så kontakt mig gerne. I ved hvordan I skal få fat i mig.

 nyheder fra 2001 
Opdatering 26/11-01

Vi passeret idag de 3000 billeder på siden og vi mangler endnu at indtaste nogle dage ind fra maj og juni. Det er rigtigt mange billeder. I alt er det lidt over 300 mb. billeder og ca. 4 gb. trafik hver måned. For at forny det hele lidt, så er top 10 billedlisten blevet udvidet nu til at have de 20 mest populære med.

Opdatering 29/10-01

Til dem der savner vores V.I.P.-afdeling, så kan vi trøste jer med at den selvfølgelig kommer tilbage på siden igen. Men af flere forskellige årsager, så har vi desværre ikke adgang til nogle af vores ældre billeder. Så straks vi får adgang til dem igen, er det også planen at tilføje Crazy Daisys billeder fra 2000 og frem til deres nye side så dagens lys. Ligeledes vil DJ Tommys sektion komme tilbage, og vi forventer også at DJ Casper "Megabrille" Valentin vil få lidt plads hos os. Og som altid, tak for den positive respons. Spred navnet til alle jeres venner. Vi har ca. 70 besøgende om dagen, det skulle meget gerne kunne blive til endnu flere.

Opdatering 19/09-01

Vi er lige pt. ved at ændre vores billedsystem, i den periode vil der desværre mangle billeder fra enkelte aftener og events. Det beklager vi. Men ventetiden er det værd. En af fordelene ved det nye system, er bl.a. top 10 systemet, som ville have været umu­ligt på den gamle måde. Man kan også alle­rede nu klikke på bil­led­erne og se dem i stor format. En midlertidig løsning, gør at det muligt at se nogle af de gamle billeder via det røde design.

Dette er den ældste nyhed 2001

Vores nyheder fra før denne dato er ikke eksisterende. I det daværende design, var der ikke en nyhedsfunktion.

  Næste side, 2002 »
Her var engang reklamer


© 2000 og mange år frem crazyslagelse.dk