CrazySlagelse.dk har nu fået sit egen fanpage på Facebook. Klik ind her, og meld dig ind med det samme.

 nyheder fra 2002 
Vær velkommen, Herrens år 31/12-02

Det var så 2002. I aften er den store aften hvor det hele skal afsluttes med et ordentligt brag. Godt nytår.

Så er det juleaften 24/12-02

Der kan vist ikke være mange der er i tvivl om det. Men i dag er det gået hen og blevet juleaften. Så god jul herfra :o)

Igen igen 16/12-02

Nogen må jo kunne lide dem? Derfor besøger Nik & Jay Slagelse endnu engang. Det sker nu på fredag kl. ca. 03.00 på Nattoget. Det er også værd at bemærke at Nattoget planlægger om­byg­ning først i det nye år. Husk også at besøge The Upper Hill, den nye Irske Pub, på Schweizerpladsen. Nærmere omtale følger.

Så nåede vi sku' det sidste 06/12-02

Det tog nogle dage. Men så skulle alle sektioner være up-to-date. Plus stortset alle sider har fået et friskt pust af et eller andet. Find selv alle detaljer :)  Og husk at meld jer til mailinglisten for alt det sidste nye.

Har du Ardo? 29/11-02

Så fik vi fyret op under den første fest på Karizma. Og hvilken succes. Desuden er der kommet lidt mere fart over billedarkiv- og gæstebogsiden. Lokal-sektionen plus diverse undersider, vil blive opdateret først i december.

I aften er det .. 21/11-02

Dog ikke juleaften. Men der har uden tvivl manglet noget i Slagelses natteliv. Det åbner i aften. Udover det, så har vi fået til­føjet en firmafodbold sektion. Se bl.a. stilling og turneringsplan.

De seneste skud fra ombygningen 19/11-02

Vi har fået nyt lækkert Canon Ixus v2 kamera, og det blev indviet med billeder fra Karizma. De arbejder hårdt på at nå at være klar til torsdag. Der bliver en kæmpe fest, glade menne­sker og en masse billeder. Snes vi? Ahr det ved jeg vi gør.

Sun Fun Calypso Karizma Club 12/11-02

Endelig kunne vi offentliggøre at Crazy Daisy kom til at hedde Karizma Club. Vi opdateret snarest Lokalt-sektionen med bl.a. Concorde, The Beach plus flere nye lokale sites.

Billeder fra ombygningen 11/11-02

Langt om længe en opdatering på siden. Forsiden har fået et re-design, plus vi har billeder fra ombygningen af Crazy Daisy. Forvent flere opdateringer. Bl.a. omkring vores fodboldhold i firmafodbold-turneringen. Plus meget mere guf.

René Dif og Nik & Jay på Nattoget 10/10-02

Fredag d. 18/10 kommer René Dif, og trykker bl.a. sit nye nummer "Let It All Out (Push It)" af. Ugen efter er det Nik & Jay's tur til at vælte Nattoget. Fredag d. 25/10 kl. ca. 03:00 vælter de toget med bl.a. "Hot" og titelnummeret "Nik & Jay".

Lidt nyt 03/10-02

Som I har nok har bemærket er vi gået lidt døde herinde, men forvent os og et ombygget Crazy Daisy tilbage medio november. For ikke at gå glip af noget, så tilmeld jer mailinglisten.

Seneste update vedr. Crazy Daisy 23/09-02

Alt tyder på, at branden er startet i køkkenet til Postgårdens selskabslokaler. Med lynets hast brød ilden gennem gulvet til bowlingcentret og ind gennem væggen til diskotek Crazy Daisy samt gennem loftet til 16 klubværelser. Læs mere hos BT eller Sjællands Tidende som har artikel 1 og artikel 2 vedrørende branden. Bemærk at alle links er direkte links til en artikel.

Sjæl i flammer 22/09-02

Så er vi vel hjemme fra Rosie McGee's og resten af Københavns natteliv, blot for at se flammerne stå højt over taget ved Crazy Daisy og Postholderen. Trist :(  Forvent mere info her på siden. Ellers kig hos BT, Ekstra Bladet eller TV2 Øst.

Sommeren er over og kameraet er dødt 02/09-02

Mere deprimerende overskrift skal man lede længe efter. At sommeren er slut er der desværre ikke meget at gøre ved. Men sidste weekend stod kameraet desværre af (igen). Denne gang melder det om fejl 18. Så indtil det bliver repareret, er der desværre lidt dødt med nye billeder :(   Håber I overlever ...

Nu starter du igen? 26/08-02

Så er der friske billeder til det gæve folk. Ligeledes har Top 20 listen fået en kærlig hånd. Plus vores gamle intro er online igen.

Alle billeder virker igen 23/08-02

Så har vi fundet en ny server til alle 522 megabyte billeder. Den er ikke nær så hurtig som den gamle, men denne her er gratis :)

The Beach i Slagelse 18/08-02

Vi var forbi det gamle N' Joy, Frandsen, Chaplins, Felixx - ja det har efterhåndet heddet en del, men nu hedder det The Beach. Lad os håbe det vil gå bedre for dem. Held og lykke herfra.

Sådan Johan 13/08-02

Så fik vi revet BB rundt fra hans sygeleje og fremskaffet kameraet. 59 billeder fra fredag og lørdag. Som I nok har bemærket er der mange 'døde' billeder - vi arbejder hårdt for at få flyttet dem til ny serverplads.

Billederne må vente 12/08-02

Da BB fik kameraet med hjem fra byen i lørdags, ja så må I desværre vente lidt med billederne fra fredag og lørdag.

Første opdatering i august 05/08-02

Så er der 103 billeder fra weekends druk-raid i det lokale natteliv. Denne gang med billeder fra bl.a. DJ Aligators optræden på Crazy Daisy. » Se dem her ::.

Lidt af hvert og noget af det hele 26/07-02

Vi har ryttet op generelt på sitet. Der er kommet lidt nye banner-reklamer, nye links, genvejs-ikoner og døde links er blevet fjernet. Udover det, så er der tilføjet lidt småting hist og her.

Calella 2002 17/07-02

Missede du også turen sydpå i år til Calella? Trist. Men så er det da godt at holdet bag ADK og en masse andre stive fra Slagelse har taget en masse billeder og lagt dem på nettet. Og hvem vil ikke gerne se Mie Zeuch i bikini? » Se dem alle her ::.

Lidt lækre billeder udefra 16/07-02

Så er der lidt liderlige billeder til sommerfolket. Billederne er, uden tvivl, de bedste af de bedste. Klik her for se serie 1 og klik her for serie 2. Billederne er samlet sammen af Krugzi.dk - herligt. Nyd også dette eller dette fodboldspil. Enjoy folks!

Så passeret vi 6000 online billeder 07/07-02

Så er der lige godt 491 megabyte billeder online, eller alt i alt over 6000. Og med ca. 100 besøgende dagligt, så skaber det rigtigt meget trafik. Men det skal selvfølgelig ikke være en undskyldning, vi bliver ved med at opdatere.

Hu-hej vildedyr 03/07-02

Så har vi fået løst alle vores problemer med serveren og SQL-databasen der administrerer den. Så endelig har vi 139 billeder online fra torsdag, fredag og lørdag. Plus et par skud fra vores tur forbi Zoologisk Have i København. » Nyd dem her ::.

Lørdagsopdatering 22/06-02

Nyd alle billederne fra demi-ADK og en ligeledes en masse gode skud fra byen. Hu-hej det er vildt. » Se dem her ::.

Jo tak, hvorfor ikke 17/06-02

Billederne fra de to sidste weekender er lagt op. Nyd dødsdruk med hønen og en masse andre glade mennesker. Forvent billeder næste weekend fra ADK og Skt. Hans aften.

Vi beklager meget 14/06-02

Men da vi er ved at flytte til nye lokaler, har der manglet noget opdatering herinde. Vi er klar igen først i næste uge med alle billederne fra begge weekender. Meld jer evt. til mailinglisten for mere info. Vi er røde, vi er hvide ;)

Perfekt VM start for Danmark 02/06-02

Danmark vandt flot sin første kamp ved VM, vi tabte desværre med et par pinde til Crazy Daisy idag. Men vi skal nok få revanche inden længe. En utrolig lige kamp. Også værd at nævne at badevandet er ved at være godt. Vi var en tur forbi Næsby idag igen. Lækkert. Nå ja, og så er der jo nye billeder.

Flere sider opdateret 30/05-02

Vi fik langt om længe opdateret vores lokalsektion med omtale, grafik og links. Der er også kommet et til- og frameldings system op til mailinglisten. Og så fik vi minsandten smurt hele pisset ind i nogle sæson rigtige fodboldflag :o)

Ikke flere julelege 28/05-02

Som I nok har bemærket. Så fik vi endelig fjernet Klez-virus tingen, og fik opdateret med lidt friske billeder. Herligt.

Fodbold  Så ruller VM-bolden snart, held og lykke Danmark :o)  "Whiskey-koppen" i tal 27/05-02

Så skete det endelig, imod alle odds. Vi slog Crazy Daisy 15-14 i en hård kamp på heden ved UV-hallen. En smal sag for vores top-profess­ionelle elite­hold.

Lige ved og næsten 26/05-02

Endnu en weekend overstået. Vi har også taget en masse sprøde billeder. Dog har vi desværre lidt problemer med en ondsindet virus, så billederne bliver lidt forsinket. Kig ind snart igen.

Ja sgu' 21/05-02

Lidt nyt til folket. Desværre ikke mere end 28 nye billeder. Men husk at kigge forbi hver uge alligevel. Og så er det ved at være sommer. Vi var ude og bade idag ved Næsby Strand. Vi skulle hilse og sige det var ret koldt.

Så starter festen hver uge igen 12/05-02

Det er korrekt. Vi har endelig fået kameraet retur, og kan nu igen præsentere billeder hver uge. Det var fandme også på tide.

2 røvsyge måneder 29/04-02

Ja, som overskriften så røvsygt siger det. Der er næsten gået to måneder uden billeder, og andre nye tiltag på siden. Vi regner med at have kameraet klar til denne første weekend i maj. Så kom i byen og fest med os, og lad os så ellers få lidt gang i den.
Husk også at melde jer til mailinglisten, så får I besked når vi opdatere siden med nye billeder.

Så er der plads til at feste 04/04-02

Vi lånte Diskotek Avenues kamera, og har derfor billeder fra påsken online. Udover det, så har vi også de fedeste billeder fra Deejay Awards 2002 i Tivoli. Alt i alt 171 nye billeder.

Likørstue og mailingliste 27/03-02

Så er kameraet røget på værksted. Men pga. påsken vil det desværre tage et stykke tid at få lavet. Det skulle meget gerne være klar når Banjos Likørstue kommer på Crazy Daisy lørdag d. 11. maj. Husk at melde jer til vores mailingliste.

Kamera i stykker 19/03-02

Som nogen måske har bemærket, så tog vi ingen billeder denne weekend. Det skyldes desværre lidt for hårdhændet behandling af kameraet. Vi håber på at få lavet det så hurtigt som muligt.

Skud fra uge 10 11/03-02

Så er endnu en uge overstået, og det er en uge tættere på sol og varme. Det kan ikke gå for langsomt. Vi har tilføjet en ny afstemning og lagt nye billeder op. » Se dem her ::.

Danish Deejay Awards 2002 og Urban 05/03-02

Yes det er korrekt, vi rykker til DDJA 2002 i Tivoli søn. d. 31/3 til den vildeste fest. Vi har fået lov til at tage billeder, så forvent nogle flotte skud. Udover det, så er det på sin plads at tilføje, at vi blev nævnt på bagsiden af køben­havner­avisen Urban i fredags. Og hvem sagde Slagelse var en kedelig by?

Billeder fra weekenden uge 9 04/03-02

Der er ikke så mange billeder fra hverken fredag eller lørdag. Så vi har valgt at slå det sammen til en stor. » Se dem her ::.

Hvor er weekendens billeder? 04/03-02

Ja der blev desværre ikke taget alt for mange. Men dem som der er, de kommer op i løbet af idag mandag. Vi undskylder ventetiden. Men check den nye afstemning.

Så er vi tilbage med nye billeder 25/02-02

Endelig. Men der kan desværre være problemer med billederne på siden. Det undskylder vi meget, og håber snart at have det hele rettet. Problemet skyldes alt for meget trafik, der har overbelastet vores servere. Hvem sagde Katja og Ditte? ;)

Brev fra Danmarks Radio 19/02-02

Vi fik en fin email fra DR, om at de gerne ville have lidt gengæld for at vi havde lånt deres 'hoppende banjo dame' på forsiden. Det har de fået nu. Så husk at klikke på damen, og besøg Banjo's Likørstues hjemmeside med det samme.

Billedarkiv midlertidigt nede 18/02-02

Da vi har haft utroligt mange besøgende de sidste par dage, så har vi desværre været nødt til at lukke vores populære billedarkiv ned midlertidigt. Men fortvivl ikke, det kommer igen. Billedet som er synderen for alt trafikken, kan I se her.

Hva så! Er du baske? 17/02-02

Ja det må man sige vi var, så der er desværre ingen billeder fra lørdag. Men var du til 2 x 18 års fødselsdag i Slots Bjergby i lørdags, så kontakt os og vi viser vej til billederne fra festen.

Ny uge, ny afstemning 11/02-02

Det evige spørgsmål. Hvor er det fedest at være i byen henne. Skal festen fyres af på Crazy Daisy? Hygges på Nattoget? Sammen med det lidt ældre publikum på Postholderen? Eller er det de fornuftige priser på Joes Garage som trækker?

En uges ferie 08/02-02

Så er det endelig vinterferie. Den bør selvfølgelig ikke gå stille af sig, og derfor afholder Crazy Daisy Handelsskole og Gymnasie Fest mandag og onsdag. Kom fra begynd­elsen.

Et supplement til gæstebogen 04/02-02

Vi har ryddet lidt op i vores gæstebog, og har flyttet alle nyere diskussionspræget indlæg til vores nyoprettet debatforum. Vi håber ... » Læs mere ::.

Ny afstemning 31/01-02

Vi har tilføjet en ny afstemning. Som vi har læst i aviserne på det sidste, så har der desværre været lidt problemer med røveriske overfald. Så føler du dig utryg når du tager hjem fra byen?

Billederne fra Nytårs ADK er online 26/01-02

Så løb endnu et ADK af stablen, og hvilket et. Diskotek Avenue's store debut blev en brag af en fest. Se de ucensoreret billeder med det samme. » Se dem her ::.

Nyt design endelig klart 21/01-02

Vi har endelig fået skiftet vores design ud med et mere tidsmæssigt og brugervenligt. Dette skulle virke i stort­set alle browsere, og sågar perfekt på en Nokia 9210.

Opdatering 06/01-02

Så kom vi forbi de 4000 billeder på siden og endelig er alle vores billeder fra byture tastet ind. Med tiden vil der måske også komme billeder fra private events. Vi har også rystet dåsen lidt og derved er der blevet ændret lidt på Top 20 listen. Vi har simpelthent fjernet de 20 mest sete, så dem der før lå på plads 21 til 40 nu er de mest sete. Blot så der sker lidt nyt derinde.

« Forrige side, 2001 Næste side, 2003 »
Her var engang reklamer


© 2000 og mange år frem crazyslagelse.dk