CrazySlagelse.dk har nu fået sit egen fanpage på Facebook. Klik ind her, og meld dig ind med det samme.

 plejehjemmet - de gamle designs 
Igennem tiderne har der været flere forskellige designs til sitet. Grundlæggende har de dog alle været bygget over den samme skabelon eller hvert i fald den samme billeddatabase. Det gælder også det aktuelle og aktive design. Men der har nu alligvel været et par designforskelle, såsom farvevalg og ikke mindst sprog- og ordvalg.

Herunder er det muligt at klikke ind og se hvordan det så ud tidligere. Vores eget lille webmuseum om du vil. Alle sites er mere eller mindre funktionelle, dog er der en del døde links og andre funktioner som ikke virker eller er de-aktiveret for ikke at konflikte med det nuværende site.

Da det er gamle sites, som der ikke overholdte de gældende webstandarder anbefales det at benytte Internet Explorer. Hvert i fald til de første tre designs. Det sidste design blev med tiden optimeret til at overholdende standarden, helt godt blev det dog aldrig.

Kast dig ud i det sømand :)


design 1Det første udkast, efterår/vinter 2000

Trenden for hjemmesider dengang, var at det hele skulle pakkes ind i frames og det her første udkast til en hjemmeside fra pissemyren Henrik er nu heller ingen undtagelse.

Idéen dengang var at der skulle være mange online muligheder via mobiltelefonen og det meget overhypede wap.

Men hverken wap, eller det først design af vores site slog dog nogen siden igennem.


design 2Andet design, forår 2001

Det røde design, var det første rigtige design af sitet som slog igennem, og som var online i en længere periode. Alt var lavet manuelt i html, database og php var på dette tidspunkt en by i Rusland.

Udover den her variant af det røde design som var online, så mener jeg også der var en tidligere udgave uden den smart menu til venstre. Det er dog tilsyneladende gået tabt.

Der var dengang et VIP-område. Billederne er dog ikke længere online, og gennemgående var det også blot utroligt nedringede damer eller nøgne piger der strippede.

NB: Dette design virker ikke korrekt i Firefox.


design 3Tredje forsøg, efterår 2001

Allerede senere på året, fik vi dog nok af det røde design. Det var blevet alt for besværeligt at opdatere manuelt, og der måtte noget database til. Vi allierede os med Mars fra det daværende Ostekartellet, og så kunne vi lige pludselig snakke i php på sitet.

Igennem php kom der også nogle ret simple random rutiner på siden, som enten viste tilfældige billeder, bannere eller citater. Det hele var dog stadig pakket ind i nogle grimme og kiksede frames, og det gjorde det hele lidt klodset i dagligt brug.

Top 20 funktionen blev dog hurtigt meget populær.


design 4

Den fjerde side, december 2002

Er indtil videre det design der har været online længest, og som virkelig breakede sitet. Det var mere brugervenligt end nogen siden, og havde mange små og smarte funktionener. Alt var bygget i php med et hav af includes og links frem og tilbage.

Der var mange annonceringsmuligheder, og det blev brugt i stor stil i et samarbejde med Karizma Club. Tradedoubler havde også et par bannerne - eller faktisk resten. Siden det design, har reklame faktisk været så stor en indtægtskilde, at sitet nu giver overskud. Ikke meget, men udgifter til hosting er dækket hvert år.

Sitet var online i næste fire år, og i den tid blev det udviklet meget og mange ting blev ændret. Bl.a. blev der oprettet mange genveje til billeder, både for at ikke at overbelaste databasen og for at gøre det hele hurtigere.Der er mere hos The Wayback Machine:
http://web.archive.org/web/*/http://www.crazyslagelse.dk subdomæner på sitet 
Mix Point Denmark, 1999:
http://poolmix.dk/mixpoint

Miss Calella på Crazy Daisy, 2001:
http://www.crazyslagelse.dk/calella2001

Sommerferien på Kos, 2003:
http://www.crazyslagelse.dk/kos

EM i fodbold i Portugal, 2004:
http://www.crazyslagelse.dk/portugal

Sommerferie i Lloret de Mar, 2005:
http://www.crazyslagelse.dk/lloret

Waterboy i USA, 2005:
http://www.crazyslagelse.dk/_waterboyHer var engang reklamer


© 2000 og mange år frem crazyslagelse.dk