CrazySlagelse.dk har nu fået sit egen fanpage på Facebook. Klik ind her, og meld dig ind med det samme.

 nyheder fra 2003 
Glædelig jul 24/12-03

Lidt sne fik vi da, men nok til at kalde det en hvid jul? Under alle omstændigheder, glædelig jul til alle brugere herinde.

Kan du sige weekendens billeder? 17/12-03

Ganske sikkert kan du det. Og når du læser dette, så skulle de længe om længe være online. Pyt med skjorten.

Pakkekalenderen på andre hænder 12/12-03

Pakkekalenderen er blevet outsourced. Vi havde desværre ikke tiden til at opdatere den hver dag. Det kniber knapt nok at få billederne op til tiden. Men klik ind på kalenderen, og klik på den pågældende dag, og du bliver stillet videre til den nye kalender.

Uhh ooh 09/12-03

Alle billeder fra weekenden vil være online i løbet af tirsdagen. Dog må vi endnu engang beklage den lave opdateringsfrekvens. Pakkekalenderen er desværre heller ikke helt up-to-date. Vi har desværre ikke tiden til det pt.

Undskyld forsinkelsen 08/12-03

Weekendens opdatering bliver desværre lidt forsinket. Men billeder fra fredagens ADK, lørdagens bytur plus opdateringen af Pakkekalenderen er lige på trapperne.

Pakkekalenderen er opdateret 03/12-03

Så er der lidt guf til jer i låge 3, og pålidelige rygter har ladet os fortælle at låge 4 også skulle være klar. Tyvstart?

Problemer med låge 1 02/12-03

Flere har sagt at der skulle være problemer med .zip filen i låge 1. Det skulle meget gerne være løst nu, ved at flytte lågen til en anden server. Så prøv igen :)

Bingo-billeder online + Pakkekalenderen 30/11-03

Så har vi fået lidt nye billeder online. Plus i morgen åbner vores nye tiltag: Pakkekalenderen. Klik ind på den hver dag, og åben en ny låge. Du finder den altid oppe i venstre hjørne af siden og den åbner i et nyt vindue. Har DU en idé til hvad der skal gemme sig bag lågen, så skriv til os med det samme. Vi ses til ADK nu på fredag den. 5. december kl. 20:00.

Nye billeder fra 3 x 18 års fødselsdag 27/11-03

Kristine, H.C. og Søren T. afholdte 3 x 18 års fødselsdagfest i Flakkebjerg. Derudover har vi sat det gamle kamera til salg (kan godt være det er dyrt, men til gengæld er det billigt), og købt et nyt 'Canon Digital IXUS I' kamera. Et lille lækkert kamera.

B B B B B B B B B i n g o 24/11-03

Kameraet er kommet retur, og vi er igen klar til at tage billeder fra det pulserende natteliv. Vi starter ud på fredag med 'Jule Bingo' på Karizma med Jan Elhøj fra Zulu Bingo som vært. Det skal nok blive en sindsoprivende oplevelse. De unge elsker det. Kig ind i løbet af ugen, så er der billeder fra fødselsdagsfesten i Flakkebjerg forsamlingshus.

Billeder fra de sidste to uger 06/11-03

Kameraet er sendt afsted på værksted, men inden lykkedes os det at få det tømt for billeder. Så hyg jer med de 66 nye billeder.

Åh nej, ikke igen 03/11-03

Tuborg Julebryg aka JayDay 2003
Jo desværre. "Kameraet har tabt knappen" - citat; en lettere overrislet BB lørdag aften på Karizma. Det var dog ikke BBs skyld, knappen var allerede blevet ødelagt til pubcrawlen. Den valgte dog så først at falde af ugen efter. Vi håber dog at kunne have det retur hurtigst muligt, og så vender vi stærkt tilbage. Men årets JayDay-fest kommer der desværre ikke billeder fra. For nærmere info, meld jer til nyhedsbrevet.

Pubcrawl 2003 II 20/10-03

Tjuhej tjuhej, spændt op med campinggrej. Nyd de 215 nye billeder. Denne gang med billeder fra pubcrawlen i Slagelses pulserende natteliv og Rastanauterne fra Tuborgs besøg på Karizma. Mojn.

Back Once Again 07/10-03

Det lyder farligt. Men det er det slet ikke. Vi har opdateret sitet med fire nye billedserier plus lidt småopdateringer hist og her. SQL-databasen er blevet flyttet, og vi håber at det giver lidt hastighed under brug af sitet. Husk at få meldt jer til skiferien. Klik på banneren nederst, og det kan kun gå for hurtigt :)

Nik & Jay plus en lørdag i Jacks tegn 15/09-03

Den planlagte koncert med Alex blev aflyst pga. sygdom. I stedet kiggede svedarmsbåndsdrengene Nik und Jay forbi. Og så var der noget om en lørdag med pre-Kos-party. Vi er pt ved at varme op til 90'er Party lør. d. 27. sept. på diskotek Skoven i Skovlunde. Aftenens tema er "Solbær-vodka og Scatman John i stride strømme". INTET R'n'B den aften. Det bliver så skønt.

Ferske billeder fra ADK mm. 08/09-03

Yes yes. 193 billeder er online fra weekenden. En masse frække skud fra DM i strip på Karizma. Plus så er der selvfølgelig billeder fra fredagens ADK på Slagelse Gymnasium.

Sidste omgang Kos billeder 02/09-03

Bagsiden af Kos
Vi har desværre ingen billeder fra denne weekend, men check de sidste 121 billeder fra Kos + en ny video. Det hele er at finde i Kos-sektionen. Husk vi er at finde til ADK denne fredag. Så forvent en masse sprøde fotos derfra. Er der en bagside af Kos? Ja mon ikke. Klik ude til højre på det lille billede og se hvad :>

10.000 billeder online + alt fra Kos 20/08-03

Vi passerede de magiske 10.000 online billeder på sitet med dagens opdatering. Det skal da næsten fejres? Men ellers er det bare ind og nyde de 717 billeder fra Kos, og de indtil videre 4 film. Hav forresten tålmodighed når du surfer rundt herinde. Serveren er meget overbelastet for tiden.

Vores nye Kos-sektion er online 18/08-03

Det holdte hårdt. Men til sidst fik vi sektionen klar. Dog er alle billeder plus video endnu ikke tilføjet. Forvent massiv opdatering i en nær fremtid. This ain't nothing but a summer jam.

Tilbage i Danmark 11/08-03

Vi har over 1000 billeder der lige skal sorteres. Der udover har vi lidt videofilm som også skal online. Og da alt det fylder af helvede til, så kommer der altså lige til at gå en lille uges tid. Men tilmeld jer nyhedsbrevet. I mellemtiden kan hygge jer med Partypatruljens introfest for putterne hjemmeside.

Kos 2003 01/08-03

Jolly Cola
Så ryger drengene til Kos. Eller nærmere det gør ca. 20 mennesker alt i alt fra Slagelse. Forvent en masse svedige billeder meget snart. Og check så lige BB når han drikker Jolly ;) Han blev nummer et :)

Vi nærmer os de 10.000 online billeder 28/07-03

Babes on TV
Så er billederne fra sidste uge langt om længe kommet online, plus 31 frække skud fra denne weekend. Og så er der jo ikke længe til vi trækker stikket ud, og ryger en uge til Kos :o)

Nikolai Lie Kaas billeder online 14/07-03

Så fik vi endelig alle weekendens billeder online. Nyd de frække skud af Benedicte Balling fra fredag, og en masse dejlige damer fra Girls Night @ Karizma Club lørdag. Nyd dem, og nyd vejret.

Midtfyns Festival billeder 08/07-03

Så er vi langt om længe tilbage med lidt opdateringer på siden. Bl.a. billeder fra fredag i forrige uge på Laurits Betjent og lidt labre feriebilleder fra Kos. Og så må vi jo ikke glemme studenterbillederne fra Amager Strand ;) Inden længe vil vores Midtfyns billeder ligeledes være online.

Svenske piger på Kos 08/07-03

Svenske piger på Kos
Langt om længe fået lidt billeder fra Grækenland. Alle fotos stammer fra Hotel Orion, ca. 10 minutter fra Kos centrum. Et populært feriested for norske og svenske familier (og unge piger). » Se dem her ::.

Johannesskole Gym. på Amager Strand 21/06-03

Amager Strand
Her er lidt fra en våd dukkert, angiveligt fra 3A på Johannesskole Gymnasiums afslutningsfest, på Amager Strand lørdag (21/06-03) omkring midnat. Det ser rigtig rigtig frækt koldt ud. » Se dem her ::.

Olsen Banden på DVD til august 16/06-03

Så fik vi langt om længe opdateret vores Kos-sektion, plus at fodboldsektion med lidt hjælp fra Slagelse Firmasport også blev opdateret. Plus så er der billeder fra torsdag og lørdag.

I Still Believe In Your Eyes 27/05-03

Så har vi lidt forsinket endelig billeder online. Desuden er vores firmafodbold sektion blevet opdateret med resultater. Inden længe vil vores nye Kos sektion også være klar. Pt er vi ved at lægge sidste hånd på den.

Lidt nyt plus Toyoto og Bikeren 20/05-03

Toyoto og Bikeren
Bikeren har endnu engang været indover med et billede med en lille tilhørende talebobbel til. Desuden har vi fået opdateret reklamerne her på sitet - så husk at klikke på dem :) Desuden er der kommet 14 nye billeder online fra lørdag. 2 frasorteret fra NightLeif og 12 fra Diskotek Avenue og crew. Så drik dig ned!

Salli og sidekicks 07/05-03

Salli og sidekicks
Den altid helt utrolige og altid rødskægget Biker Jens alias Frisko Jacob alias d01jfj har lavet lidt tricks og sendt dem til os. Har du også et bidrag til side, så siger vi som altid VELKOMMEN TIL! Klik ude til højre.

Den absolutte opdatering 06/05-03

Så er der langt om længe billeder Jes Dorph. Nyd dem. Inden for kort tid vil vi opdateret vores fodboldsektion med det nye kampprogram for sommeren 2003. Husk forresten der er Kos "Beach Boys" 2003 afskedsparty på Karizma nu på lørdag kl. 20.00. Snes vi, det jeg nok vi hør :)

Jeg er faldet ned med en flyvemaskine 05/05-03

Vi har en masse geile billeder fra weekenden. Men de kommer desværre først online i løbet af mandag aften. Yæs yæs.

Slagelse vandt DM i kvindehåndbold 03/05-03

Slagelse vandt DM i kvindehåndbold
Slagelse vandt i aften for første gang nogensinde DM-titlen i håndbold for kvinder ved at besejre Ikast/Bording i Herning Messecenter med 34-30 efter føring på 15-14 i pausen. Da Slagelse også vandt den første kamp i Slagelse med 30-29, kunne Anja Andersens tropper fejre den samlede sejr. Stort tillykke herfra :)

Na na na na now, Jonas fra Puls 28/04-03

Så er der billeder online fra åbningen af LA Tequila Bar i København, Funkstar Deluxe 'Go improvICE tour' på Karizma plus freestyle rap fra MC Clemens. Enjoy :)

På pikken 27/04-03

Så fik vi endelig tid til en mindre opdatering. Sommersæsonen i udendørs firmafodbold starter på tirsdag og vi vil inden længe have kampprogram plus den aktuelle stilling fra serie 2 online her. Under lokalt er der desuden kommet et nyt link op. Besøg dem :) Og i slutningen af maj kommer vores Kos 2003 sektion forhåbentlig også online. Flere detaljer følger .. :)

8000 billeder online 10/04-03

Så kom billederne fra vores Pubcrawl langt om længe online. Der skal nok komme kommentar til alle billederne også, det bliver bare ikke lige nu. Der er gratis fadøl i disse minutter på Karizma.

ADK, Pubcrawl og lørdagens billeder 06/04-03

Billeder fra weekenden vil desværre først være online mandag aften. Der er blevet taget så mange, så det kræver en kraftig sortering. Men glæd Jer til nogle maks. spaß billeder .. :)

Endnu en kreativitet og så er der fest 03/04-03

Hanse Hraanzchid
Klaus Kludder har endnu engang bidraget med et smukt foto til sitet. Denne gang er det gået udover træneren af FC Hønse. Gæt selv hvem han er ;) Plus så er det værd at nævne, at denne weekend giver Karizma denne endnu engang en over nakken. Gratis entré hele lørdagen. Ligeledes bliver der skudt en heftig pubcrawl af tidligt lørdag aften. Hep-hey. Snes vi?

Bang bang, vi folder servietter 30/03-03

Endelig. En farlig festlig weekend i billeder. Lørdag blev der festede igennem en time længere, og herlighederne sluttede først kl. 8:00. Vi er tilbage næste weekend.

Photoshop længe leve 20/03-03

Claus vs. JonBB Kylling
Det grafiske multitalent, Klaus Kludder, har endnu engang præsenteret en flot billedserie. Denne gang er det gået udover hr. BB og hr. Claus. Det siges ydermere at vi kan vente meget mere af den slags i fremtiden. Det lyder frækt øhh spændende. Nyd billederne :o)

Nye billeder og hvem er Sofie? 10/03-03

Karizma havde lørdag besøg af Zindy Kuku Boogaloo. BB fik opgaven at tage lidt billeder, og det klarede han endnu engang til UG. Nogen der kender Sofie? Klik her for at se en lille film med hende. Kontakt os hvis du ved hvem hun er.

Giv mig en cola 03/03-03

Puha. Sikke en weekend. Nyd alle 223 billeder fra fredag aften. Der er billeder både fra årets første ADK på gymnasiet og fra fastelavn på Karizma Club. Og bemærk, vi skriver endelig marts i kalenderen og derfor er der dømt forår :) Ahh.

Kan du se vandet? 24/02-03

Så har vi langt om længe lidt billeder online igen. Nyd dem alle. På fredag vil vi igen være at finde til ADK sammen med Diskotek Avenue til et brag af en fest.

Endelig er der billeder 10/02-03

Så har vi netop opdateret med 150 nye billeder fra weekenden. 82 fra Krammeholdets besøg i Slagelse og 68 fra DDJA i KB-Hallen i København. Nyd dem alle, og husk at når du ser et billede kan sende det til venner og bekendte via e-mail.

Ingen billeder denne weekend 27/01-03

Da vi har lånt vores kamera til Karizma Club denne weekend er der desværre ingen nye billeder. Desuden kan det nævnes at vi vil være at finde til Danish Deejay Awards 2003 igen i år, så forvent en masse kanone billeder til den tid.

Bliv statist i Langt fra Las Vegas 16/01-03

TV2 | ZuluLangt fra Las Vegas
Har du lyst til at tilbringe en dag i selskab med Langt fra Las Vegas holdet? Kan du se dig selv som statist i Danmarks sprødeste komedieserie? Nu har du chancen. Lørdag d. 25. januar kommer TV2 | Zulu til Slagelse. Mellem kl. 9:30 og 14:00 kan man deltage i en casting-konkurrence. Det hele sker centralt på Nytorv.

Afstemning afgjort 06/01-03

Vi har fundet en vinder af vores afstemning. Det kan næsten ikke være mere spændende, så klik ind med det samme. Desuden er fodboldsektionen opdateret med de seneste resultater fra vores serie. Der er desværre ingen billeder fra denne weekend. Der skete alligevel heller ikke en skid.

Vi har passeret de 7000 billeder 02/01-03

Langt om længe fik vi nye billeder online, og derved passeret vi også de 7000 online billeder. Vi har taget mange flere, men det er langtfra alle der kommer online. Men nyd de nyeste billeder og forvent et resultat af vores "Lidt godt fra 2002"-afstemning en af de nærmeste dage. Så I kan stadig nå at stemme lidt endnu.

« Forrige side, 2002 Næste side, 2004 »
Her var engang reklamer


© 2000 og mange år frem crazyslagelse.dk