CrazySlagelse.dk har nu fået sit egen fanpage på Facebook. Klik ind her, og meld dig ind med det samme.

 crazyslagelse \\ nick jens hanse - i hader os? 
Vi kan jo ikke blive ved, og som I selv kan se, så er vi næsten også stoppet her inde. Vi snakker selvfølgelig om de regelmæssige opdateringer af billeder. Da vi åbnede i 2000 var der ikke Danmark by Night (dkbn) og Nightleif (Glows), og sitet udfyldte derfor dengang et hul i det daværende slagelseanske byliv. Der udover var det jo skideskægt at tage billeder af folk. At kigge på billederne var åbenbart også sjovt, for folk klikkede i stor stil trofast ind hver uge og så hvad der så var sket.

Det har nu stået på i over syv år, og det er noget nær af en rekord for et dansk gå-i-byen-websted. Plus over 27.000 billeder er der vist ikke mange ikke-kommercielle sites som der kan prale af?

Vi har ingen planer om at lukke siden ned, og sige det var det. Men fra at være aktiv, mindre aktiv og nu næsten død, så vil vi blot gøre officielt opmærksom på, at sitet nu kun bliver opdateret i ny og næ når den rigtige fest eller bytur melder sig.

Hold liv i gæstebogen, og se den som en måde at planlægge de fester der måtte komme og ellers blot til at holde kontakten (it's needed!). Det store galleri må jo for en del vedkommendes skyld også siges at være en online scrapbog af gode minder.

(Januar 2008)


Tidligere "omkring sitet"-tekst:

Efter fire stabile år, så var det på tide vores gamle design gik på pension. Det nye design er udviklet så brugervenligt som muligt, og der er især lagt vægt på at udseendet er ens i alle browsere. Adgangen til vores billeder og gæstebogen er også gjort langt hurtigere og det er nu nemt og hurtigt at se tidligere år.

Grundlaget, og fremtiden, for siden er stadig billedarkivet fra primært Joe's Garage, Nattoget og i høj grad Karizma Club (tidl. Crazy Daisy Slagelse). Men også arrangementer som Roskilde Festivallen, Deejay Awards, sommerferien til Kos eller Lloret de Mar er en stor del af vores kæmpe billedarkiv.

Siden er ikke kommerciel, det vil sige at vi opdatere kun når vi har nye billeder. Vi tager ikke i byen, blot for at tage billeder i stil med andre gå-i-byen sider. Alligevel håber vi dog, at det er grundlag nok for I kigger forbi ofte. God fornøjelse.

(Marts 2006)
Her var engang reklamer


© 2000 og mange år frem crazyslagelse.dk